Mi nem csak otthonokat kinálunk...

de feledhetetlen pillanatokat is

Válogasson kinálatunkból

Otthon Cipruson – egész évben nyaralhatsz

Bólogató pálmafák, csodálatos tengerpart, mindig kék ég, mediterrán klíma, mindez megspékelve minimális adóterhekkel, legendás közbiztonsággal, magas színvonalú oktatással és egészségügyi ellátással, na meg barátságos lakosokkal… Túl szép, hogy igaz legyen? Pedig Ciprus mindezt tálcán kínálja mindenkinek, aki ezt a paradicsomi szigetet választja lakhelyéül.

Ideális földrajzi elhelyezkedés & megközelíthetőség

Ez a csendes kis sziget a Földközi-tenger keleti medencéjében fekszik. Homokos strandok és lenyűgöző, ködbe vesző hegycsúcsok váltják egymást; mind a 9000 négyzetkilométere kirándulásra, felfedezésre csábít. Magyarországról jól kiépített légikapcsolat áll az utazóközönség rendelkezésére, sűrűn indulnak közvetlen járatok Budapestről és Debrecenből egyaránt, de Pozsonyból és Bécsből is, a hét minden napján, megfizethető áron. Túl szép, hogy igaz legyen? Pedig Ciprus mindezt tálcán kínálja mindenkinek, aki ezt a paradicsomi szigetet választja.

Pazar éghajlat

A mediterrán klímának hála, Cipruson meleg, csapadékban szegény nyarak és enyhe, esősebb telek váltakoznak egymással; az átlagos hőmérséklet januárban 14 °C, júliusban 32 °C. Különleges domborzati- és éghajlati viszonyainak köszönhetően az év bizonyos szakaszában a napsütést élvezhetik a part mentén, a hegyekben pedig a havas tájban gyönyörködhetnek az itt élők – zseniális kombináció, nemde?

Kecsegtető szolgáltatások

A sziget gazdasága páratlan, emellett hatékony és átfogó adórendszerrel rendelkezik, amely a külföldiek számára kedvező adózási környezetet kínál a jövedelmek, befektetések és nyugdíjak tekintetében. Dolgozzon, vállalkozzon, vagy vonuljon ide vissza a csendes nyugdíjas éveire – mindenképp jól jár. Az egészségügyi rendszer – az Unió legjobbjaként - szintén egyedülálló, hiszen az 5 nagy állami kórház mellett 27 magánkórház és 230 egészségügyi center látja el a gyógyulni vágyókat. Az oktatás pedig amellett, hogy imponálóan magas színvonalú, mindenki számára megfizethető magániskolákat biztosít a szigeten élő tanulóknak. Mindez ráadásul a világ egyik legbiztonságosabbnak tartott országában.

Kik vagyunk?

Chestertons – Univerzális, megbízható és mindenre képes

A Chestertons Ciprus - a több mint 200 éves múltra visszatekintő Chestertons nemzetközi cégcsoport részeként – a szakma vezető ingatlan-tanácsadói és ingatlanügynökségei közé tartozik, és az egyik legismertebb, legmegbízhatóbb vállalatként tartják számon szerte a világon. A brand 5 kontinensen és 22 országon átívelő sikere immár 100 irodát működtet folyamatosan. Paphosi központú ciprusi kirendeltségünk magas szintű szolgáltatásai a sziget területén belül minden térségben elérhetőek. Legyen szó akár kereskedelmi vagy lakossági igények kielégítéséről, bérlésről vagy adás-vételről, szakértői csapatunk világszintű ügyintézést biztosít a helyi ingatlanpiac átfogó ismeretének, valamint a legmodernebb technológiák használatának köszönhetően. Letelepedési ügyekben jártas szakembereink szintén rendelkezésére állnak a külföldi letelepedés zökkenőmentessé tétele érdekében.

Tervezze meg, építse fel álmai házát!

Az álomotthon elérését legtöbbször évtizedes vágyakozás, spórolás és tervezgetés előzi meg – de nem a Chestertonsnál! Tradicionális vagy modern, apró vagy grandiózus, visszafogott vagy fényűző: nemzetközi hátterű, magasan képzett szakértői csapatunk bármilyen víziót megvalósít.

Visszahivást kér?

Kérjük töltse ki az adatlapot, és amint lehet visszahivjuk